2023 - 2024

Koncert v Seumeho kapli

16.06.2023

Poslední koncert této sezóny jsme se rozhodli uspořádat v pátek 16. června v příjemném prostředí Seumeho kaple. Mohli jste slyšet hodinovou přehlídku našeho repertoáru včetně dvou čerstvých premiérových písní. Kromě sborových skladeb zazněl Cat duet v nezapomenutelném hereckém provedení Jany a Lucky, téměř operní duet Panis angelicus Lucky a Káti nebo nádherný instrumentální Twillight na flétny. Více foto si prohlédněte zde.

Zpívaly jsme naposledy pod názvem Komoráček a po prázdninách začínáme s novým jménem Soulady !

Děkujeme, že jste si nás přišli poslechnout, přejeme pěkné prázdniny a dovolenou a na slyšenou v září.

Sezónu jsme zakončily a tím končí i původní web sboru. O nic ale nepřijdete, vše, kde jsme vystupovaly, najdete – zde.

Jirkovský písňovar

07.10.2023 

Po několika letech jsme se rozhodly zúčastnit se soutěžního pěveckého festivalu s názvem Jirkovský Písňovar a sbírat své další cenné zkušenosti. Letošní ročník byl již šestnáctý a konal se od pátku 6. října do neděle 8. října 2023 na zámku Červený hrádek.

Hlavním soutěžním dnem byla sobota a během dne vystoupilo celkem 15 pěveckých sborů a vokálních skupin ponejvíce z Prahy, západních a severních Čech. Zazpívaly jsme Kousek lásky s kytarovým doprovodem naší sbormistryně, doprovodily jsme Zuzin přednes písně Kam tenkrát šel a nakonec jsme si užily Nejkrásnější den.

V neděli festival pokračoval přehlídkou zúčastněných sborů v jirkovské synagoze a v 15 hodin se přesunul do Chomutova do kostela sv. Ignáce, kde jsme si zazpívaly i něco dalšího z našeho repertoáru a nechaly se inspirovat písněmi a jejich provedením ostatních sborů. Ačkoli zúčastněným sborům je těžké konkurovat, ohlasy na vystoupení byly povzbudivé a získaly jsme od odborné poroty dostatek bodů pro stříbrné pásmo!

Vytvořte si webové stránky zdarma! Tento web je vytvořený pomocí Webnode. Vytvořte si vlastní stránky zdarma ještě dnes! Vytvořit stránky